Turbotherm-1

Oppslutning

Nitrogenbestemmelse i henhold til Kjeldahl-metoden er fortsatt standardmetoden for å bestemme nitrogen- eller proteininnhold i prøvemateriale. Selv om metoden ble utviklet så tidlig som i 1883, blir den fremdeles sett på som en referansemetode i mange land på grunn av dens allsidighet, enkelhet og nøyaktighet.

Nitrogenbestemmelse ifølge Kjeldahl gjør det mulig å bestemme N-innholdet i et bredt spekter av prøver fra næringsmiddelindustrien, miljøsektoren, kjemisk industri eller til og med landbrukssektoren. C. Gerhardt er verdensledende innen oppslutningssystemer og kan tilby det optimale instrumentet for alle typer laboratorier, fra manuelle serievarmere til helautomatiske Kjeldatherm oppslutningsblokker.

Oppslutningssystemene er allsidige og kan brukes utover den klassiske Kjeldahl-analysen og kan tilpasses med spesielle modifikasjoner for bestemmelse av cyanid, COD (kjemisk oksygenbehov) og spormetaller i oppslutningen.

Oppslutningssystemene er allsidige og kan brukes utover den klassiske Kjeldahl-analysen og kan tilpasses med spesielle modifikasjoner for bestemmelse av cyanid, COD (kjemisk oksygenbehov) og spormetalloppslutning.

Har du spørsmål? Nøl ikke med å kontakte oss.

Kjeldatherm
kjelldatherm-1

Kjeldatherm

Effektiv og brukervennlig blokkoppslutning med Kjeldatherm.

Les mer
Turbotherm
Turbotherm-1 (1)

Turbotherm

Rask og trygg Kjeldahl-oppslutning.

Les mer
Vapodest
vapodest-2-1

Vapodest

Manuell Kjeldahl-oppslutning for opptil 6 prøver.

Les mer

Spør om produktet