synthes CEM 2

Lag nye molekyler og forbindelser med en uoverfruffen reaksjonsnøyaktighet, sikkerhet og fleksibilitet.

Mikrobølge synthesizer Discover 2.0 – Utvid din syntetiske kjemi.

Lag nye molekyler og forbindelser med uovertruffen reaksjonsnøyaktighet, sikkerhet og fleksibilitet.

Discover® 2.0 er den fremste mikrobølgereaktoren for å utføre enhver organisk eller uorganisk syntetisk kjemi. Med en klassens best-i-klassen 300 ml enkeltmodus mikrobølgerom og intuitiv programvare med et 10-tommers berøringsskjermgrensesnitt, er det mulig å programmere en reaksjon på sekunder og oppnå det beste syntetiske utbyttet på minutter.

Funksjoner

Bredeste trykkbeholderstørrelser for en enkeltmodusmikrobølgeovn – 10mL, 35mL, 100mLIR temperatursensor som ser gjennom glass og Teflon® (iWave®)Ventilasjons- og gjenforseglingsteknologi for sikker håndtering av overtrykk (ActiVent)Magnetisk omrøring med variabel hastighet og rask trykkluftkjølingOppgraderingsalternativer: Autosamplere – 12/48 posisjoner; Gasstilsetning, underomgivelsestemperatur, strømningsceller

Mikrobølgesyntese gir unike oppvarmingsfordeler for syntetisk kjemi.

Reaksjoner varmes opp volumetrisk, direkte og øyeblikkelig, raskere og mer effektivt enn noen annen form for oppvarming. Disse mikrobølgeegenskapene gir organiske kjemikere bedre produktutbytte og mer kontroll over reaksjonsforholdene for nøyaktige resultater i materialer og uorganisk kjemi. Mikrobølgeenergi er industristandarden for medisinsk kjemi, syntese av nanomaterialer og akademiske undervisningslaboratorier, på grunn av disse klare fordelene.

Den absolutt beste tilnærmingen for kjemisk syntese Mikrobølgesyntese gir unike oppvarmingsfordeler for syntetisk kjemi.1-3 Reaksjoner varmes opp volumetrisk, direkte og øyeblikkelig, raskere og mer effektivt enn noen annen form for oppvarming. Disse mikrobølgeegenskapene gir organiske kjemikere bedre produktutbytte og mer kontroll over reaksjonsforholdene for nøyaktige resultater i materialer og uorganisk kjemi. Mikrobølgeenergi er industristandarden for medisinsk kjemi, syntese av nanomaterialer og akademiske undervisningslaboratorier, på grunn av disse klare fordelene.

Konvensjonell oppvarming

Mikrobølgeovn oppvarming

iWave – IR som ser gjennom glass og teflon

For første gang, en enkeltmodus mikrobølgesynthesizerreaktor som bruker iWave, en intelligent IR-sensor som kan se gjennom glass og teflon og måler temperaturen på prøven din, IKKE karet! Basert på ny teknologi eliminerer denne kraftige oppdateringen behovet for kostbare og skjøre interne fiberoptiske prober samtidig som den gir den mest nøyaktige og responsive temperaturmålingen som er tilgjengelig.

Aktiv — Trygge reaksjoner under trykk

Discover 2.0 patenterte trykkstyringsteknologi er det siste fremskrittet innen automatisert trykkkontroll og den sikreste måten å utføre trykkreaksjoner på. Dette systemet avlaster automatisk gassformige biprodukter når de dannes under reaksjonen, og ventilerer trygt gjennom eksosrøret på baksiden av systemet. Dette reduserer svikt i hetteglass betraktelig og lar reaksjonene dine nå høyere temperaturer mens du bare krever en brukervennlig smekklokk uten behov for krympeverktøy.

Bruk det bredeste utvalget av forseglede beholdere som er tilgjengelig

Discover 2.0 tilbyr det bredeste utvalget av høytemperatur-, høytrykksforseglede reaksjonsbeholdere, standard. Utfør trykkreaksjoner i enten 10, 35 eller 100 ml hetteglass. Alternativt kan du kjøre reaksjoner uten trykk med åpen beholder i standard laboratorieglassvarer opp til en 125 ml rundbunnet kolbe. Hvis kjemien din etser glass (HF eller sterke uorganiske baser), bruk en silisiumkarbidbeholder eller til og med engangs Teflon®-foringer for å få de beste resultatene.

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.