Pipetter-1 (2)

Pipetter

Vi tilbyr pipetter for laboratoriearbeid fra IKA. Pipettene gir en ergonomisk følelse i kombinasjon med kompromissløs presis ytelse. IKAs pipetter kan brukes til mange bruksområder i det moderne laboratoriet. Den effektive fargekodingen gjør det lettere å velge en passende pipette. IKA garanterer langsiktig pålitelig dosering da spisskeglen har fått ekstra beskyttelse mot støt, UV og kjemikalier i designet. PETTE fix og vario er helt autoklaverbare, noe som sikrer enkel sterilisering. Dette garanterer feilfri, nøyaktig og sikker drift.

iF Design Award for IKAs pipetter

Vår leverandør IKA har vunnet den verdensberømte iF Design Award 2020 for sin nye pipetteserie IKA PETTE fix med sin ergonomiske produktdesign.

De nye IKA PETTE fix- og vario-pipettene, som finnes i totalt 18 forskjellige modeller, har blitt tildelt den tyske designprisen iF Design Award for 2020 for enestående designkvalitet. IKA fikk prisen for “Excellent Product Design – Industry” for den geniale ergonomiske utformingen av den nye PETTE-pipetten. Tre utskiftbare ergonomiske grep er inkludert i PETTE, ettersom alle hender ser forskjellige ut. I tillegg bidrar det store mekaniske volumsdisplayet til designfordelen; det er lett å lese, selv når du pipetterer.

Har du spørsmål om pipetter? Nøl ikke med å kontakte oss!