Vakuumpumpar-1 (1)

Vakuumpumper

Vi tilbyr vakuumpumper fra IKA og Labtech. IKAs lille, men utmerkede produktgruppe av vakuumpumper er perfekt for mange tørre og oljefrie applikasjoner i laboratoriet. Enhetene skiller seg ut på grunn av høy sugekapasitet og enkle service. Membranene deres er også spesielt kjemiske motstandsdyktige.

Membranvakuumpumper er egnet for mange vakuumoppgaver i laboratoriet slik som separasjon, filtrering eller avgassing. De er til og med egnet for å konstruere et laboratorievakuumsystem hvor du kan bytte om et valgfritt antall vakuumkontrollere i serie i henhold til applikasjonen. I tillegg kompletterer de perfekt rotasjonsfordampere eller laboratoriereaktorene.

LabTech vakuumpumper er helt oljefrie og har avansert design, lavt støynivå, høy effektivitet og lang levetid. LabTech-pumper er spesielt utviklet for laboratoriedrift for å oppfylle de høyeste forventningene til presisjon, pålitelighet og brukervennlighet. De kan brukes i en rekke applikasjoner, for eksempel vakuumfiltrering, avgassing, impregnering, tørkekamre, rotasjonsfordampning, destillasjon, geltørkere, gassanalysesystemer og til grovbearbeiding av et bredt spekter av turbomolekylære pumper.

Har du noen spørsmål om vakuumpumper? Nøl ikke med å kontakte oss!

IKA Vacstar control
Vakuumpumpar-1-1

IKA Vacstar control

Kraftig, kjemikaliebestandig, lavt vedlikehold vakuumpumpe.

Les mer