pharma-startpage

Løsninger for farmasøytisk testing

SOTAX er et ledende uavhengig selskap for farmasøytisk testing. Selskapets selvstendighet skyldes deres økonomiske suksess. SOTAX gruppen har en global suksesshistorie og har datterselskaper rundt om i verden som er kjente med lokale behov og etterspørsler. Vi opprettholder vårt konkurransefortrinn med god fleksibilitet, ytelse, kvalitet og trygghet.

Sotax visjonSoptax er en globalt ledende leverandør av komplett testutstyr for forskning og utvikling (FoU), kvalitetskontroll (QC) og in-progress controll (IPC) avdelinger i farmasøytisk industri. Våre instrumenter, programvare og service er anerkjente av våre kunder over hele verden som bransjens referanseindeks for beste løsninger i klassen.

InnovasjonInnovasjon er et sentralt element i hvem vi er. Vi tror at produktinvasjon bare er nyttig hvis den svarer til kundens behov og skaper merverdi. Vårt mål er å kontinuerlig bygge og dyrke et godt produktutviklingsteam som er i stand til å utvikle alle produkter, programvare og tjenester internt.

KunderKunden står i sentrum av alle våre aktiviteter. Deres tilfredshet er vårt mål og kvalitetsstandard. Vi legger stor vekt på effektivitet og profesjonalitet i møte med kunder.

Har du spørsmål om farmasøytisk testing? Ikke nøl med å kontakte oss!

Datahåndtering
qdoc

Datahåndtering

Effektiv datahåndtering med q-doc®-programvare.

Les mer

Spør om produktet