TOC (2)

C/N/S/Cl Elementær analyse

Vi tilbyr allsidige løsninger for laboratoriet ditt innen total parameteranalyse. Enten det er en rutinemessig analyse av moderate eller store mengder prøver, finner du det du leter etter.

Analytik Jenas C/N/S/Cl -elementanalysatorer kombinerer pålitelighet og fleksibilitet med unik kvalitet. Patentert innovativ teknologi muliggjør en høy grad av automatisering, sotfri forbrenning og svært sensitiv deteksjon. Bestemmelsen av karbon, svovel, nitrogen og klor i forskjellige prøvematriser er nå veldig enkelt. Enten det er faste, flytende eller gassformede prøver: med multi EA og compEAct – serien kan du enkelt oppfylle alle kravene.

Allsidige løsninger for laboratoriet ditt.

I tillegg til multi-N/C-serien instrumenter for kraftig TOC/TNb-bestemmelse for miljø og legemiddelanalyser og multi X 2500 for AOX/TOX,EOX og POX analyser, muliggjør multi EA 5000-instrumentene også bestemmelse av TOC og AOX/EOX og multi EA 4000 instrumenter bestemmelse av TOC/TIC, EC/RC og BOC i faste stoffer. Et stort utvalg tilbehør gir individuell tilpasning av instrumentene til dine analysekrav.

CompEAct
compEact

CompEAct

Effektiv analyse av svovel og nitrogen.

Les mer
multi EA 4000
Multi EA - 4000

multi EA 4000

Effektiv helautomatisk analyse av faste prøver.

Les mer
Multi EA 5100
Multi EA

Multi EA 5100

Allsidig analyse for karbon, nitrogen, svovel, klor.

Les mer