Introbild-Biokemiska-analysatorer-450-x320

Biokjemisk analyse

Biokjemiske analysatorer – oversikt

YSI Life Sciences produkter gir deg metoder for å måle viktige parametre i kliniske, industrielle og forskningsapplikasjoner. YSI var først med enzymelektrodeteknikk for glukosemåling i fullblod og har videreutviklet teknikken for mange kliniske og industrielle applikasjoner.

Bioprosess-, onlinemåling og kontroll

Analysatorerne måler viktige næringsemner og metaboliter slik som glukose, laktat, glutamin, glutamat, ammonium, kalsium, etanol, metanol med flere.

YSI tilbyr flere produkter for onlinemåling og kontroll av nøkkkelanalytter for celledyrking og fermentering. Les mer i brosjyren til venstre eller via bildelinkene nederst på siden.

Livsmiddel og drikke

Analysatorerne måler utvalgte nøkkelingredienser og biprodukter for prosessinnstilling og kvalitetskontroll. Blandt tilgjengelige analytter gjenfinnes glukose, sukrose, laktose, stivelse, kolin, glutamat og etanol. For livsmiddelkontroll gir laktat og etanolnivåer kvantitative bevis for uønskede mikrober.

Biodrivstoff og fornybar energi

Analysatorene måler blandt annet xylos, glukose og etanol for overvåking av cellulosebasert forskning og produksjon av biodrivstoff.

Raske svar for viktige parametre.

Medisinsk forskning

Analysatorerene måler glukose og laktat i blod, plasma, serum og cerebrospinalvæske. YSI 2900-serien brukes i høy grad for diabetes, kreft og stamcelleforkning. Andre applikasjoner inkluderer glukometerkontroll og idrettsfysiologi. Resultatet gir informasjon relatert til vekstfaktorer, metabolisme, toksiner og mye mer.

2500-serien
Introbild-Biokemiska-analysatorer-450-x320

2500-serien

Rask, nøyaktig glukose- og laktatanalyse.

Les mer
2900-Serien
prev_YSI-2950-Biochemistry-Analyzer_450

2900-Serien

Rask biokjemisk analyseteknologi med flere analytter.

Les mer

Spør om produktet