Kemi

Analyse/kjemi

Analyse kjemi er en viktig del av LAB Norway. Vi representerer i dag kjente og velrenommerte selskaper i markedet for analytisk instrumentering.

Innen både analytisk kjemi, prøvebehandling, referansemateriell, drivstoffanalyse og automatisering av enkelte trinn eller hele arbeidsflyter, har vi sannsynligvis en løsning for deg. Vi har standardløsninger så vel som applikasjons- og kundetilpassede løsninger, i tillegg også egenutviklede produkter.

Vi jobber veldig tett med både kunder og leverandører for å kunne levere førsteklasses produkter, service og brukerstøtte. Våre kunder finnes innen industri, akademia og forskningsinstitutter, og våre brukeres applikasjoner spenner fra rask kvalitetskontroll til forskning på toppnivå.

Våre instrumenter og vår service leveres til laboratorier innen områder som livsmiddel, miljø, energi, legemidler m.m. Hos LAB Norway er vi dedikerte til å utvikle vår forretningsidé og vokse innen den analytiske og kjemiske sektoren på samme måte som våre andre nordiske søsterselskaper.

Våre leverandører inkluderer, Stanhope Seta, Bellingham & Stanley, Sotax og LabTech.

Les mer på sidene nedenfor og gi lyd fra deg, med spørsmål og tanker!

ICP-OES
ICP-OES LAB Norway

ICP-OES

Overlegen analytisk ytelse og fleksibilitet.

Les mer
Viskosimetre
Viskosimeter-1 (1)

Viskosimetre

Innovative og allsidige viskosimetre fra IKA.

Les mer