infors-ht_minifors2_450

Bioreaktorer

Bredt program av bioreaktorer

Infors, som er et av verdens eldste produsenter av bioreaktorer, har et av de mest innovative programmer for forskning, prosessteknikk og produksjon. Ekspertisen kommer fra over 40 års erfaring hvilket jo også er den viktigste delen når det gjelder design og produksjon av bioreaktorer.
Uansett organisme, om det gjelder produksjon eller forskning, topp- eller bunndrift, elektrisk eller vannbåren varme, kan du være sikker på at du har tatt riktig valg for å få hjelp med akkurat dine spesifikke problemer. Med plassbesparende design tar Infors hensyn også til den begrensede plassen på laboratoriet.
På de neste sidene kan du lese mer om sortimentet. Klikk på lenkene i teksten eller på bildene lengst nede på siden for å lese mer om modellene.
Bordmodeller
Dette er fremfor alt modeller med autoklaverbare reaktorer og hvor dyrkingsvolumet varierer fra 0,2 L til 10 L.
Singelenheter
Minifors 2 er en kompakt og brukervennlig modell med totalvolum opp till 6L,  Labfors 5 som er utrolig fleksibel og som finnes med totalvolum mellom 2L og 13L samt Labfors 5 Lux som er en bioreaktor for fotosyntese.
Multiple enheter/multibioreaktorer/parallelle systemer
Multifors 2 med to til seks parallelle beholdere med totalvolum fra 400 ml til 1 400 ml samt Labfors 5 med opp til 6 parallelle enheter med volum fra 2L til 13L.
Pilotmodeller
Dette avser modeller med in situ-steriliserbare (stål) beholdere og med dyrkingsvolumer fra 5L opp til 750L.Modellene er Techfors S som er en standardmodell i størrelse fra 15L til 45L totalvolum samt Techfors som er en kundebygget modell i valgfri størrelse.
Solid state fermentor 
Bakterier gjenfinnes ikke bare i væsker, men iblandt er det behov for å dyrke bakterier fra mer eller mindre fast form. Her har vi to modeller; Labfors 5 BioEtOH som er produsert for simultan SSF samt Terrafors.
Programvare
Her finner du en presentasjon av bioprosessplattformen eve®.

Labfors SSF
labfors-5-bioetoh_450

Labfors SSF

Simultan hydrolyse og fermentering (SSF).

Les mer
Minifors 2
Minifors 2 ny

Minifors 2

Kompakt og brukervennlig bioreaktor.

Les mer
Multifors 2
Multifors_2_450

Multifors 2

Parallell, kompakt og fleksibel bioreaktor.

Les mer
Techfors
TechforsCell_DemoUnit_450

Techfors

Pilot- og produksjonsbioreaktor med fleksibilitet.

Les mer
Techfors S
techfors-s_frontal_450

Techfors S

Steriliserbar bioreaktor med kompakt design.

Les mer