Sonation box

Lydisolerende bokser

Vi selger lydisolasjonsbokser fra Sonation. De er designet for akustisk isolering av støttepumper, ultralydbad og vannkjølere av typene som ofte brukes i laboratorier. De ulike modellene gir akustisk isolasjon for nesten alle typer pumper. Hvis en pumpe ikke passer til et av våre standardprodukter, gir vi deg gjerne et tilbud på en lydisolasjonsboks med tilpassede dimensjoner.

Effektivitet

De to bildene viser støyen fra en støttepumpe brutt ned i enkeltfrekvenser.

Bildet til venstre viser støyen uten lydisolasjonsboks, bildet til høyre den merkbart reduserte støyen med lydisolasjonsboks.

Nyttig å vite

Alle våre lydisolasjonsbokser består av en stabil pulverlakkert metallboks kledd på innsiden med et høyverdig 20 mm tykt akustisk isolasjonsmateriale.Temperatur- og pumpeovervåkingssystemet APPS overvåker viktige data som temperatur, viftehastighet og pumpestrømtømming. Ved feil vises et akustisk og optisk varsel.Det akustiske isolasjonsmaterialet som brukes er olje- og vannavvisende samt flammehemmende i henhold til FMVSS 302 og DIN 75 200.Spredningen av pumpevarme oppnås ved bruk av lavt støyende, sakte dreiende 120 mm ventilatorer. Luftføringen i boksen er utformet på en slik måte at pumpen nyter optimal kjøling uten å la noe støy trenge gjennom luftinntaks- og utløpsportene.Støyreduksjon er opptil 16dB(a) som representerer en omtrentlig reduksjon på opptil 80 % av den opplevde støyen.Lydisolasjonsboksene er utstyrt med pumpespesifikke omslag. Disse platene kan brukes til å tilpasse lydisolasjonsboksen til den respektive pumpetypen. På den måten, hvis du ønsker å isolere en annen pumpe, er det eneste som må endres omslaget.G-Lock-teknologi tillater rask fjerning av omslaget uten hjelp av verktøy ved hjelp av en magnetisk lås.