Nyheter

I mai blir LAB Norway en del av Berner Lab!

Siden mars 2022 har LAB Norway, sammen med sine søsterselskap LAB Sweden og LAB Denmark, vært en del av Berner-gruppen, og i mai er tiden kommet for oss til å endre vårt merkenavn til Berner Lab, likevel vil vårt registrerte firmanavn bli Søren Berner AS, som vi vil bruke ved signering av kontrakter samt på fakturer.

For deg som kunde eller leverandør vil forandringen bli minimal, du vil beholde den samme kontaktpersonen og prosesser som hittil. Forskjellen du vil merke er et ny merkevare og ny grafisk profil. Hvis du har spørsmål angående vår drift eller vårt samarbeide, så ikke nøl med å kontakte Annika Garnås, CEO LAB Sweden, LAB Denmark, LAB Norway, på annika@lab.se eller Suvi Kemmo, Salgsdirektør Nordisk og Baltisk i Berner Lab, suvi.kemmo@berner.fi.

Berner er et etablert finsk selskap som har eksistert i 140 år og, etter kjøpet av LAB Sweden sammen med søsterselskapene LAB Denmark og LAB Norway, har selskap i hele Norden samt Estland. Å være en del av et stort nordisk familieeid selskap skaper fordeler for våre kunder og leverandører med omfattende produktporteføljer, kunnskap, globalt nettverk og lokalt drevne Berner Lab-kontorer.