Gram-frys

Lab-kjølere og lab-frysere fra GRAM Commercial

LAB Norway selger både laboratoriekjølere og laboratoriefrysere fra GRAM Commerical. GRAM Commercial er en av verdens ledende produsenter av høyeffektive lab-kjøle- og lab-fryseutstyr for kvalitetsbevisste profesjonelle brukere.

GRAM har designet, finjustert og optimalisert alle detaljene i sine forskjellige modeller av lab-frysere og lab-kjølere for biolagring for å sikre maksimal pålitelighet og optimalisert luftstrøm. Det unike luftsirkulasjonssystemet leder en kald luftstrøm ned gjennom en spesiell fordelingsplate på baksiden av enhetens interiør. Denne luftstrømmen blir deretter tvunget rundt inne i enheten når den sirkulerer tilbake mot kjølesystemet montert på toppen av enheten. Dette sikrer en konstant temperatur i hele enheten, og tiden det tar å gå tilbake til en forhåndsprogrammert temperatur etter at en dør er åpnet, er veldig kort. Dette holder energiforbruket på et minimum.

Modeller som er inkludert i BioLine er BioUltra, BioPlus, BioMidi, BioCompact II samt BioCompact og utgjør forskjellige kjøle- og fryseskap for forskjellige lagringskrav.

Karakteristisk for Bioline-serien er at samtlige skap (unntatt BioUltra -86C fryseren) fullt ut oppfyller ATEX-standarden * – både når det gjelder interiør og eksteriør.

GRAM BioLine skap er 9001-sertifiserte og drar dermed fordel av et omfattende sett med kvalitetsstyringssystemer. Produksjonen foregår i Danmark og garantien er 3 år på alle BioLine-modeller.

To av GRAMs nyeste modeller er Exguard og Bioultra med vannkjøling. Du kan lese mer om disse to skapene ved å klikke på rubrikkene nedenfor.

Er du interessert i GRAMs lab-kjøleskap og lab-frysere? Nøl ikke med å kontakte oss, så hjelper vi deg!

ExGuard
ExGuard-riktiga

ExGuard

Laboratoriekjøler for sikker lagring av farlige gasser.

Les mer